Ga naar inhoud

Te koop: appartement Argostraat 216 2402 CC Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 210.000,- k.k.

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit graag van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Ruim 4-kamerappartement met 3 slaapkamers en balkon gelegen op de eerste verdieping

De ligging van dit appartement is zeer gunstig nabij winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo treft u op enkele minuten afstand de winkelcentra “Herenhof” en “Ridderhof”. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid met onder meer een recreatiestrandje en vele wandel- en fietspaden. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen. Het complex ‘de Argostraat’ wordt door de actieve Vereniging van Eigenaren onderhouden en beheerd, en heeft zodoende een moderne uitstraling. Bij het complex is een royale hoeveelheid parkeerplaatsen aanwezig.

Vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging geven wij u onderstaand alvast een overzicht van de indeling en afwerking van de woning.

Begane grond
Afgesloten entree met postbussen en bellentableau en toegang tot bergingen. De berging heeft de afmeting van circa 2.98 x 2.70 meter groot. Via een afgesloten deur heeft u toegang tot de hal met een 2-tal liften en het trappenhuis.

Eerste verdieping
Via de galerij met moderne meterkast (4 groepen, 2x aardlek) komt u binnen in het appartement. Vanuit het tochtportaal kunt u de hal bereiken. De ruime hal geeft u toegang tot bijna alle vertrekken.

Via het tochtportaal stapt u aan de linkerkant de ruime keuken binnen welke is gelegen aan de voorzijde. Het keukenblok is opgesteld in een rechte opstelling met een kunststof werkblad en een spoelbak. Tevens is tegenover het keukenblok de opstelplaats van de wasmachine gesitueerd. Vanuit de keuken stapt u de zeer ruime woonkamer binnen. De woonkamer is erg licht uitgevoerd en geeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten en kijkt leuk weg op wat groen en een leuk watertje.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. Ideaal als kinderkamer, kastenkamer of werkkamer. De grote ouderslaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde en is ruim genoeg voor een bed en een grote kast.

In het midden van het appartement is de toiletruimte met staand toilet en fonteintje gelegen. Direct daarnaast bevindt zich de badkamer met douchehoek en wastafel.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 165,68 per maand voor de woning en circa € 13,97 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 70,- per maand voor collectief C.V.-gebruik. U betaalt éénmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 102,85 (2023) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u terugvinden in het Move dossier dat bij bezichtiging voor u wordt aangemaakt.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 85 m2
  • 3

Kenmerken Argostraat 216

Overdracht

Vraagprijs€ 210.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud276 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Argostraat 216

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

24%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod