Ga naar inhoud

Te koop: appartement Venusstraat 184 2402 XV Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 215.000,- k.k.

Ruim 4-kamerappartement op de bovenste verdieping nabij Park Zegersloot!

De ligging van dit appartement is zeer gunstig nabij winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo treft u op enkele minuten afstand de winkelcentra Herenhof en Ridderhof. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid met onder andere een recreatiestrandje en vele wandel- en fietspaden. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten entree met de postbussen. Via een afgesloten deur toegang tot de hal met een 2-tal liften en het trappenhuis. De berging is vanaf de buitenzijde te bereiken en is ongeveer 6 vierkante meter groot.

Zesde verdieping
Via de galerij met moderne meterkast komt u binnen in het appartement. Vanuit het tochtportaal kunt u de keuken bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tweede hal, waaruit je weer toegang hebt tot alle andere vertrekken.

Via het tochtportaal stapt u de ruime keuken binnen welke is gelegen aan de voorzijde. Het keukenblok is opgesteld in een rechte opstelling met bovenkasten met een kunststof werkblad en een spoelbak. Vanuit de keuken betreedt u de zeer ruime woonkamer. De woonkamer is erg licht uitgevoerd en geeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamers zijn beide voorzien van kunststof kozijnen. De grote ouderslaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde en is heerlijk ruim van opzet.

In het midden van het appartement is de toiletruimte met staand toilet en fonteintje gelegen. Direct daarnaast bevindt zich de keurige badkamer met douchehoek en wastafel. Ook is de opstelplaats van de wasmachine in de badkamer gesitueerd.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt € 263,54 per maand voor de woning en € 21,45 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 100,- per maand voor collectief C.V.-gebruik.

U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 102,85 (2023) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 85 m2
  • 3

Kenmerken Venusstraat 184

Overdracht

Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud276 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Venusstraat 184

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod