Skip to content

Te Koop: woonhuis Clausplein 13 2421 ZA Nieuwkoop

Verkocht o.v.

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nieuwkoop Clausplein 13

Clausplein 13 te Nieuwkoop

“Zo goed als nieuw(e)” eengezinswoning (2016) met tuin op het oosten
• Woning is super goed geïsoleerd met o.a. triple beglazing
• Lage energiekosten
• Woonoppervlakte van ca. 122 m2
• Begane grond is voorzien van vloerverwarming
• Woning is onderhoudsarm met o.a. kunststof kozijnen

Niet vaak kunnen wij zo’n jonge woning aanbieden. Deze woning is in 2016 opgeleverd en we kunnen dus wel spreken als “zo goed als nieuwe” woning. Woning is super goed geïsoleerd met onder andere triple glas, muur-, vloer-, en dakisolatie.
Nieuwkoop als woonplaats behoeft waarschijnlijk niet echt een introductie. Centraal in het Groene Hart van de Randstad. In nog geen 30 autominuten bent u in Amsterdam met luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Veel voorzieningen, een bruisend verenigingsleven en dat alles met de natuur als naaste buur.
Natuur- en watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Voor watersporters zijn er ook mogelijkheden een separate ligplaats te huren. De gemeente, Jachthaven Tijsterman en de kerk bieden namelijk met enige regelmaat ligplaatsen aan.

Terug naar de woning zelf. Wij zetten de belangrijkste kenmerken op een rij.
Los van de genoemde ruimte valt op dat de woning dankzij de vele ramen vooral een licht huis is. Ook de gebruikte kleuren en de afwerking werken daaraan mee.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: entree, hal, meterkast, luxe toilet met wandcloset (Villeroy & Boch) met fonteintje, moderne keuken aan de voorzijde van de woning en beschikt over de navolgende (SIEMENS) inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en elektrische oven. De royale tuingerichte woonkamer is voorzien van een fraaie pvc vloer en heeft een grote achterpui met openslaande deuren naar de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: overloop, 3 echt praktisch ingerichte en ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een handgemaakte walk-in-closet. De badkamer (2016) is voorzien van een grote douchecabine met thermostaatkraan, handend toilet (eveneens van Villeroy & Boch) en een ruim wastafelmeubel. Op de 1e verdieping is een aparte thermostaat aanwezig, waardoor de temparatuur van de begane grond en 1e verdieping apart ingesteld kan worden.

2e verdieping: grote zolder welke nog prima in te delen in een vierde slaapkamer en voorzolder. De aansluiting t.b.v. wasmachine is hier gerealiseerd alsmede de cv ketel (2016) en de mechanische ventilatie-unit.

Tuin: de tuin is gelegen op het oosten en in ca. 9 meter lang en ruim 5 meter breed. De tuin beschikt verder over een houten schuur welke is voorzien van elektra. Aan het eind van de tuin is een achterom en tevens beschikt de woning nog over een zithoek welke aan de slootkant is gesitueerd.

Zoekt u een woning waarbij u bij wijze van spreken zo in kunt, waar u eigenlijk nauwelijks onderhoud aan heeft, super lage stookkosten heeft en ook nog midden in een nieuwe woonwijk ligt? Maak dan een afspraak om deze woning van binnen te gaan bekijken.

Een huis kopen?…………….Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 122 m2
  • 144 m2
  • 4

Kenmerken Clausplein 13

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte144 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie122 m2
Inhoud448 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2016
Dak typezadeldak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging Clausplein 13

Marktcijfers van Nieuwkoop

Gemiddelde verkoopprijs in Ter Aar

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Ter Aar

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Ter Aar

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Ter Aar

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Ter Aar

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Ter Aar

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod