Skip to content

Te koop: woonhuis Hyacintlaan 19 2431 ZD Noorden

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Noorden Hyacintlaan 19

UPDATE CORONAVIRUS:
U kunt deze woning bezichtigen. Wel vragen wij u om de volgende zaken goed en serieus in acht te nemen voor uw eigen maar ook onze veiligheid.
– We schudden geen handen;
– We houden 1,5 tot 2 meter afstand tot elkaar (kijker vs makelaar);
– U komt met maximaal 2 personen;
– Indien u dat wenst kunnen we op de afspraak ook via videobellen de woning laten zien;
– Indien u of een van uw gezinsleden verkouden is, dan annuleert u tijdig de afspraak. (nieuwe maatregel RIVM);
– Wij doen bewust geen open huis en doen alleen 1 op 1 bezichtigingen bij de woning.

Noorden, Hyacintlaan 19

Ruime en goed onderhouden hoekwoning met zij aanbouw en extra brede tuin

• Woonkamer heeft zeer recent nog een make-over gehad
• Moderne badkamer (2010)
• 2 dakkapellen op de tweede verdieping
• Riante tuin (extra breed!) met stenen berging

In het kleine dorpje Noorden, nabij de Nieuwkoopse Plassen, ligt de gezellige wijk ‘De Kuil’ met woningen in diverse uitvoeringen. In deze wijk staat een zeer fraaie, ruime hoekwoning die op zoek is naar een nieuwe eigenaar die zich hier net zo thuis zal voelen als de huidige eigenaren. Misschien ben jij dat wel? Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging om te zien wat deze woning te bieden heeft. Voor nu kunnen we wel alvast een tipje van de sluier oplichten:

Deze moderne hoekwoning is in 2000 aan de zijkant uitgebouwd. Aan de zijkant bevindt zich de keuken en achterentree met toilet. Andere buren in de straat hebben in de aanbouw een garage gerealiseerd, dit zou -na aanpassing uiteraard- ook een optie kunnen zijn. De ruime achtertuin (oost) is nu ingericht met een terras achter het huis, een gezellige veranda aan de berging, gras en straatwerk. In de berging kunnen fietsen, tuinkussens, gereedschap etc. etc. worden bewaard.

Begane grond:
De begane grondvloer is ca 3 jaar geleden voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en bij die gelegenheid is de woonkamer ook helemaal opgefrist met nieuwe verf en behang. Aan de achterkant geven twee openslaande deuren toegang tot de achtertuin. In de woonkamer is ook een praktische ingebouwde bergkast en een erker aan de voorzijde welke de nodige extra ruimte biedt. De gehele woonkamer is nu ruim 9 meter lang! Aan de voorzijde van de woning bevindt zich ook de hal met overdekte entree en de meterkast. En: het grote voordeel van een hoekwoning: het extra raam bij de trapopgang, lekker licht dus.

1e verdieping:
Op de slaapverdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer (2010) met ruime douche, toilet en houten wastafelmeubel. Uitgevoerd in lichte kleuren en voorzien van vloerverwarming dus lekkere warme voeten tijdens het tanden poetsen!

2e verdieping:
In 2010 is de tweede verdieping uitgebreid met twee dakkapellen dus hier is inmiddels ook een riante zolderkamer (5.42 x 3.23/2.85m) met kleine voorzolder te vinden. Op deze voorzolder hangt de c.v.-ketel (Itho, 2007) en zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Wat kunnen we over Noorden vertellen? Een gezellige, hechte kern met een rijk verenigingsleven (voor jong en oud), diverse sportverenigingen en natuurlijk ook de basisvoorzieningen als een lagere school, kinderopvang, (tand)arts, busverbinding en winkels. Belangrijk is natuurlijk ook de verbinding met het water; schaatstochten in de winter laten alweer even op zich wachten maar in de zomer genieten de inwoners hier volop van de Nieuwkoopse Plassen door er bij mooi weer met de boot op uit te trekken. Vaak wordt zo’n lange, lome zomerdag afgesloten op een van de gezellige terrassen die Noorden rijk is (en waar je heerlijk kunt eten!)

Eigenlijk kunnen we geen reden bedenken om deze woning niet te komen bekijken, vooral ook omdat deze rondom veel (gratis) parkeergelegenheid biedt en op 30 minuten rijden van de snelwegen (A2, A4, A10, A12) maar ook Schiphol en bloemenveiling Aalsmeer ligt. Het beste van twee werelden: wonen in het groen en toch midden in de Randstad. Mogen wij jou/jullie hier binnenkort verwelkomen?

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 122 m2
  • 205 m2
  • 4

Kenmerken Hyacintlaan 19

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte205 m2
Woonoppervlakte122 m2
Inhoud380 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1992
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hyacintlaan 19

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

33%

20% NL

44%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod