Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Ringdijk 45 2461 BX Ter Aar

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 795.000,- k.k.

Ringdijk 45, Ter Aar.
The English text is bellow.

Kopieer deze link en bekijk de woning alvast virtueel: premium.giraffe360.com/drieman/9616aed914b045f0826c5c66d06018b3/

Vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 1.338 m2

• Van 2018 tot en met 2020 is de woning nagenoeg geheel gerenoveerd, waardoor het als nieuw aanvoelt
• Woonoppervlakte ca. 178 m2 en ca. 44 m2 overige inpandige ruimte
• Een verwarmd zwembad met een heerlijk zonneterras
• Zeer royale garage met twee elektrische deuren en een kantoorruimte boven de garage
• Gelegen in het midden van het Groene Hart en zeer centraal ten opzichte van de grote steden

We zijn er best trots op dit bijzondere object in de verkoop te hebben genomen. Want met deze uitstekend gelegen en luxe vrijstaande woning kunt u echt alle kanten op. De combinatie van wonen-tuinen-werken en vooral genieten is hier in optima forma mogelijk. Vanaf 2018 is deze woning compleet aangepakt en voelt het zo goed als nieuw.

Het huis kent aan de voorzijde een weids uitzicht over de polder. Dagelijks kunt u hier genieten van de prachtige luchten en vaak een ondergaande zon. De achtertuin biedt volop privacy en is verrijkt met een verwarmd zwembad. Los van de tuin, het uitzicht en de luxe biedt het huis zelf en dan vooral de dubbele garage met de kap veel ruimte.

Voor wie Ter Aar nog niet goed kent nog wat wetenswaardigheden. De centrale ligging in het Groene Hart valt direct op. De grote steden en Schiphol zijn met de auto snel bereikbaar. Een half uur rijden geeft al aan hoe strategisch die ligging is. Voor wat betreft het openbaar vervoer zijn er busverbindingen naar Leiden, Leiderdorp en Alphen aan de Rijn. Ter Aar is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop en beschikt over een voor een dorp dynamische kern met prima winkels en zelfs twee grote supermarkten. Er is een brede basisschool en actief verenigingsleven met de nodige sportvelden en tennisbanen. Daarnaast ligt Ter Aar in het groen en dicht bij water. Er zijn veel fiets en wandelpaden. Ook de nodige golfbanen in de directe omgeving dragen bij aan dat groene imago.

Vooruitlopend op uw bezichtiging zullen wij deze bijzondere vrijstaande woning met alles erop en eraan wat gedetailleerder doornemen;

U bereikt het huis dat op een perceel van 1.388 m2 grond en water is gelegen via een eigen brug over het water. De brug is afsluitbaar middels een op afstand bedienbaar hek met intercom.

Begane grond
De vrijstaande woning is in 1987 gebouwd, kent een modern en strak interieur dat met zorg is samengesteld. Er is sprake van een zijentree, een hal met vide en natuurlijk de meterkast, ruim toilet met vrij hangend toilet en fonteintje.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde zodat u daar het contact met de tuin het beste ervaart net als het uitzicht over de polder. De begane grond is voorzien van een stenen vloer en is uitgerust met vernieuwde vloerverwarming. Alle muren in de woning zijn strak afgewerkt en de deuren en kozijnen zijn zwart, wat een sfeervolle en chique uitstraling geeft.

De moderne ruime woonkeuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van een zwart kookeiland met een wijnkoelerkast, 4-pits inductie kookplaat en een ingebouwde afzuigkap. Verder is de keukenwand voorzien van een gootsteen, quooker, vaatwasser, ingebouwd koffieapparaat, ingebouwde bordenwarmer, stoomoven, koelkast en vriezer. Een brede schuifpui zorgt voor het contact met de achtertuin, het zonneterras en het zicht op het zwembad.
Via de bijkeuken met CV-ketel bereikt u de garage. Voor hobbyisten om te smullen, deze is namelijk 5.70 meter bij 7.80 meter breed. Voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren, een verwarming, een gootsteen, een betegelde vloer en een vaste trap naar de verdieping, wat momenteel wordt gebruikt als kantoorruimte. Dit is een lichte ruimte dankzij de nodige ramen. Verder is de garage voorzien van een tweede badkamer met toilet, douche en fonteintje.

Eerste verdieping
Dan de slaapverdieping, de gehele verdieping is voorzien van een nieuwe laminaat vloer en zwarte deuren en kozijnen. De lichte vide met de dakkapel hebben wij al genoemd. De royale badkamer beschikt over een groot badkamer meubel met twee wastafels, een ligbad, een douche cabine en een 2e toilet. Naast de badkamer zijn op deze verdieping een grote hoofdslaapkamer aan de voorzijde met balkon over de volle breedte van het huis en 2 andere slaapkamers gevestigd. De bovenverdieping is tevens voorzien van twee grote vaste kledingkasten.

Houten berging en kas
In de achtertuin is in 2004 een nieuw houten berging geplaatst. Deze heeft een afmeting van 5.00 x 5.00 meter. U kan deze ook als sauna inrichten dat in combinatie met het zwembad zodat er een echte wellness ontstaat. Tussen de berging en de garage bevindt zich ook een kleine kas van ca. 15 m2. Deze ruimte kan worden verwarmd. In de kas zijn ook de installaties van het zwembad ondergebracht zoals de bedieningsinstallatie en de zuiveringspomp.

Voortuin
De voortuin biedt u een ruime parkeergelegenheid en ook dat is een luxe. De tuin is zelf praktisch ingericht, u kunt op elke plek in de tuin genieten van de zon en schaduw.

Zwembad
Zoals al aangeven verkopen wij niet iedere dag een woning met een mooi zwembad. ’s Ochtends voor je werk nog even duik, of juist ’s avonds even relaxen. En voor de (klein-)kinderen is het natuurlijk helemaal een feest! Het zwembad dat in 1990 is gebouwd heeft een afmeting van 7.00 x 6.50 meter en is 1.50 meter diep. Het zwembad kan tot 30 graden Celcius worden verwarmd. Er is een praktische buitendouche en natuurlijk een zwemtrap. De pomp van het zwembad is vernieuwd in 2018. Het zwembad wordt gereinigd door een automatische zwembadreiniger/robot.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

English text:

Copy this link and have a virtual look: premium.giraffe360.com/drieman/9616aed914b045f0826c5c66d06018b3/

Ringdijk 45, Ter Aar.

Detached house on a spacious plot of no less than 1,338 m2
•    From 2018 to 2020, the house is almost completely renovated, making it feel like new
•    Living areas combined approx. 178 m2 and approx. 44 m2 other indoor space
•    A heated outside swimming pool with a lovely sun terrace
•    Extremely spacious garage with two electric doors and an office space on the first floor
•    Located in the middle of the Green Heart and extremely central to all major cities

We are very proud to present you this special object up for sale. With this excellently located and luxurious detached house one can really go in any direction. The combination of living-garden-working and above all leisure and enjoyment is possible in optima forma with this house. From 2018 the house has been completely renovated and it all feels just like new.

The house has a luscious wide view of the polder meadows at the front. You’ll be able to enjoy the beautiful skies and the setting sun here every day. The backyard offers plenty of privacy and is luxuriously enhanced with a heated swimming pool. Apart from the garden, the view and the luxury, the house itself offers you lots and lots of space. The double garage with its overhead office – or extra guest room – really tops it off!

For those who do not yet know te village of Ter Aar well, some more information. 

The central location in the Green Heart is immediately noticeable. The major cities – and Schiphol – are as easily as quickly accessible by car. All major cities are reachable within half an hour drive which indicates how strategic this location is situated. With regard to public transport, there are bus connections to Leiden, Leiderdorp and Alphen aan de Rijn. Ter Aar is part of the municipality of Nieuwkoop and has a dynamic center for a village with excellent shops and two large supermarkets. There is a primary school an active club life and a diversity of sports like football and tennis. Ter Aar is tied to the water and you may find yourself enjoying watersports, all within walking distance . There are many cycling and hiking trails. There are multiple golf courses in the immediate vicinity and the nearest one – A status, 27 holes Golf & Country Club Liemeer – is only a 5 minute drive away from this fantastic property!

In anticipation of your viewing, we will go through this special detached house with all the trimmings in more detail:

You reach the house which is situated on a plot of 1,388 m2 of land and water via a private bridge over the water. For your privacy, safety and security the bridge can be closed by means of a remote controlled gate with intercom.

Ground floor
The detached house was built in 1987 and has a modern and sleek interior that has been put together with care. There is a side entrance, a hall with vide and of course the meter cupboard housing al the fuses and a spacious toilet with free hanging toilet and sink.

The living room is located at the front so that you can best experience the contact with the garden there, as well as the view over the polder. The ground floor has a stone floor and is equipped with renewed under floor heating. All walls in the house are neatly finished and the doors and frames are painted in a matted black, which add to the contemporary look.

The modern and spacious kitchen at the rear of the house has a black cooking island with a wine fridge, 4-burner induction hob and a built-in extractor hood. Furthermore, the kitchen wall is equipped with a sink, quooker, dishwasher, built-in coffee machine, built-in plate warmer, steam oven, refrigerator and freezer. A wide sliding door provides contact with the backyard, the sun terrace and the view of the pool.

The garage is accessed through the utility room with central heating boiler. For hobbyists to feast, the garage  is 5.70 meters by 7.80 meters wide. Equipped with two electrically operated roller doors, a heating system, a sink, a tiled floor and a staircase to the first floor, which is currently used as an office space. This is a bright space thanks to the necessary windows. Furthermore, the garage has a second bathroom with toilet, shower and sink.

First floor
Then the bedroom floor, the entire floor has a new laminate floor and black doors and window frames. We already mentioned the light vide with the dormer. The spacious bathroom has a large bathroom cabinet with two sinks, a bath, a shower and a second toilet. In addition to the bathroom, this floor has a large master bedroom at the front with a balcony over the full width of the house and 2 other bedrooms. The upper floor is also equipped with two large fixed wardrobes.

Garden shed and greenhouse
A new wooden garden shed was installed in the backyard in 2004. This has a size of 5.00 x 5.00 meters. You can also set it up as a sauna in combination with the swimming pool to create your own private wellness area. There is also a small heated greenhouse of approx. 15 m2 between the storage room and the garage. The technical facilities of the swimming pool are also housed in the greenhouse, such as the operating system and the purification pump.

Front yard
The front garden offers ample parking space for multiple cars adding to the luxurious feeling of this house. The garden itself is practically furnished and to your liking you can enjoy the sun and shade at any place in the garden.

Swimming pool
As already indicated, houses with a luxurious pool like this are not on offer every day. Take a dip in the morning before work, or just relax in the evening the pool is always available at to your comfort. And especially for the (grand) children it is a party of course! The swimming pool that was built in 1990 it has a size of 7.00 x 6.50 meters and is 1.50 meters deep. The pool can be heated to 30 degrees Celsius. There is a practical outdoor shower and of course a bathing ladder. The pool pump has been renewed in 2018. For your comfort the pool is cleaned daily by an automatic pool cleaner robot, so there is no manual labour required. 

Disclaimer
Our deed of sale is subject to the standard NVM rules. In all agreements, the deposit/bank guarantee is at least 10% of the purchase price. This project information may not be considered an offer and is provided subject to seller approval. We cannot accept liability for the data we have compiled. This information, any talks, negotiations, etc. are all non-binding. Agreement has only been reached when the purchase agreement drawn up by Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop has been assessed and signed by both parties. Until then, both parties have the right to opt out of a transaction, without fee etc. All the sizes mentioned are indicative, no rights can be derived from them.

  • 178 m2
  • 1.338 m2
  • 4

Kenmerken Ringdijk 45

Overdracht

Vraagprijs€ 795.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.338 m2
Woonoppervlakte178 m2
Inhoud765 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1987
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Ringdijk 45

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod