Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Hollandsekade 9 3651 LS Woerdense Verlaat

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 900.000,- k.k.

WOERDENSE VERLAAT, Hollandsekade 9

LET OP!!! bieden vanaf € 900.000,- k.k.

Vrijdag 12 november om 13.30 is deze woning via onze livestream op Instagram alvast te bezichtigen.

Bekijk de woning alvast van binnen via deze virtuele tour (kopieer de tekst en zet deze in de browser): premium.giraffe360.com/drieman/ce8aa9e67fa24456b909c02152f8cd81/

Riante, vrijstaande woning op een adembenemende locatie middenin de natuur (perceel van maar liefst bijna 5.000 m2!)

Bent u op zoek naar een rustiek plekje om u terug te kunnen trekken van de hectiek van alle dag? Dan hebben wij een unieke locatie voor u! U wordt echt op slag verliefd op deze bijzondere plek. Deze riante woning ligt aan de Hollandsekade in Woerdense Verlaat. Een geweldige plek waar je niet snel komt, omdat de woning aan een autoluw weggetje is gelegen, echt middenin de natuur! Het weggetje gaat over in een wandel/ fietspad richting “Lusthof De Haeck” en de Meije. De Hollandsekade is bekend van het wandelen (o.a. het bos Lusthof De Haeck), fietsen, varen, schaatsen of van zeldzame dieren en planten.

De ligging geeft de directe mogelijkheid om te varen, te zwemmen en te schaatsen!

Weinig wandelroutes in Zuid-Holland en Nederland zijn zó gevarieerd als die door De Haeck. Lusthof De Haeck is ooit aangelegd als privé jacht- en visgebied van dr. W.H. Teupken. Dit oude gecultiveerde natuurgebiedje is in de tijd veranderd in een afwisselend wandelbos. Het smalle, bochtige pad loopt langs bomen, kleurrijke mossen, paddenstoelen en over bruggetjes. Ook de Nieuwkoopse Plassen is een heerlijke plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten.

Bij aankomst zult u begrijpen dat dit plekje echt met geen pen te beschrijven is, kom dit vooral bewonderen tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Er is op dit moment een aanlegplaats voor een boot. De verkopende partij heeft een ontheffing gekregen voor het hebben van een aanleggelegenheid. Vraag de makelaar voor meer informatie!

Bij aankomst bij de woning kunt u de auto op eigen terrein parkeren.

Begane grond
Entree, hal met garderoberuimte, meterkast, toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamers, kelder, keuken en de woonkamer. De woonkamer is gelegen in het rechter deel van de woning. Een riante woonkamer, met een nok hoogte van maar liefst 6 meter! De woonkamer is voorzien van een sfeervolle haard en heel veel ramen richting de tuin, dat zorgt voor een hele fijne lichtinval en prachtig uitzicht! Ook het uitzicht aan de voorzijde mag niet worden vergeten, met uitzicht op de plassen!

Naast de woonkamer is de keuken gelegen. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok en ook toegang tot de tuin.

Op de begane grond bevinden zich verder 2 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 16 en 11 m2. De grootste badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet. De andere badkamer beschikt over een douche, wastafel en ook een toilet.

De kelder heeft een afmeting van 3,17 x 3,02 meter en een hoogte van 1,88 meter.

Eerste verdieping
Via de woonkamer met grote vide is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping treft u een riante overloop met nog een grote slaapkamer. Het is zeker mogelijk om hier meerdere slaapkamers te creëren.

De woning beschikt over 16 zonnepanelen (geplaatst in 2013).

Tuin
Weer terug naar de tuin. De adembenemende tuin biedt optimale privacy en ligt echt midden in een beschermd natuurgebied. De buren? Dat is de natuur!

In de tuin staat nog een riante garage van 7,80 x 5,85 meter en een kas.

Om de rust en ruimte en alles wat deze woning u te bieden heeft optimaal te kunnen ervaren, moet u beslist een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 177 m2
  • 4.995 m2
  • 3

Kenmerken Hollandsekade 9

Overdracht

Vraagprijs€ 900.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte4.995 m2
Woonoppervlakte177 m2
Inhoud720 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1973
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Hollandsekade 9

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod