Skip to content

Te koop: woonhuis Meije 211* 3474 MB Zegveld

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 609.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zegveld Meije 211*

Voormalige Meije tuin en theesalon!

Door een verkregen splitsingsvergunning is nu ook alleen het achterhuis te koop van de voormalige Meije tuin en thee salon.

Gesitueerd in het unieke natuurgebied de Meije, pal aan de zuidkant van de Nieuwkoopse plassen middenin het Groene Hart ( garage, hooiberg en plantenkas). Een verrukkelijke woonomgeving en optimale privacy te midden van alle grote steden in de randstad. Amsterdam en Schiphol via de nieuwe A5 in 20 minuten bereikbaar zonder files. Wij geven hier maar een beknopte samenvatting van het geheel maar een bezoek aan dit bijzondere object is nodig om het in het juiste perspectief te zetten en de mogelijkheden op waarde in te schatten.

Begane grond:
Hal met toilet, trapopgang naar de 1ste verdieping en toegang tot de bijkeuken. Het woongedeelte van het achterhuis heeft een eigen toiletgroep en is voorzien van een mosa-tegelvloer met vloerverwarming, De grote ruimte (120 m2) is te verdelen in meerdere kamers of in zijn geheel om te toveren tot een schitterende loft. Via de openslaande terrasdeuren komt u op het grote buitenterras onder de kap van de voormalige hooiberg. Over de aangrenzende grote vijver heeft u een prachtig uitzicht over de polder.

1e verdieping:
Overloop, met separate ruimte voor de c.v. combiketel en de aansluitpunten voor de wasmachine en de droger. De ruime en luxe badkamer is voorzien van douche, bad, dubbele wastafel, toilet en bidet. De woning beschikt over 2 slaapkamers. De grootste van deze kamers (66m2) is te verdelen in meerdere kamers.

Tuin:
De tuin rondom het huis is een plaatje met wandelpaden van grind en heeft een fraaie plantenkas van 12 m2. Rondom de vrij gelegen woonboerderij bevindt zich een grote natuurlijke tuin met vijverpartijen en bos beplanting.

Splitsing:
Zoals aangegeven is het mogelijk en toegestaan de woning te splitsen in een voor en achterhuis. De lijn van de splitsing ligt op de scheiding van het originele voorhuis (links van de huidige voordeur) en het achtergedeelte. De splitsing tekeningen zijn uiteraard beschikbaar maar qua ruimteverdeling ontstaat er ongeveer 227 m2 woonoppervlak voor het achterhuis waarbij dit achterhuis huisnummer 211 krijgt. Deze moet nog wel voor rekening en risico van koper te worden omgebouwd. Het voorhuis zal dan huisnummer 209 krijgen en is reeds een compleet woonhuis waarin echter nog wel de fysieke aanpassingen voor de splitsing zullen moeten worden uitgevoerd door de eigenaar van die woning. Ook de naast gelegen grote garage zal worden gesplitst zodat iedere woning over een bijgebouw/garage beschikt. Deze zal circa 30 m2 groot zijn voor het achterhuis. Via de makelaar zijn alle gegevens hieromtrent beschikbaar.

Bijzonderheden:
– Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Jonge Nefit CV- ketel uit 2017
– De gehele begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming.
– Nieuwe fundering.
– Centrale stofzuig systeem door de hele woning.
– De buitenzijde van de woning is in 2016 geschilderd.
– Krachtstroom aanwezig.
-Gezien de ruime afmetingen op zowel de begane grond als op de verdieping is het achterhuis ook geschikt te maken voor eventuele dubbele bewoning.

Kortom:
Een geweldig geheel met vele mogelijkheden tot het creëren van uw ideale woonhuis!

  • 227 m2
  • 2.525 m2
  • 2

Kenmerken Meije 211*

Overdracht

Koopprijs€ 609.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.525 m2
Woonoppervlakte227 m2
Inhoud750 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1951
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Meije 211*

Marktcijfers van Woerden

Gemiddelde verkoopprijs in Woerden

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Woerden

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Woerden

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Woerden

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Woerden

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Woerden

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod