Ga naar inhoud

Belgrano

2408 LA Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

0 vrij van 27

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Alphen aan den Rijn Belgrano

De Variantgroep is er wederom in geslaagd een aansprekend project te realiseren, dit keer in de wijk Kerk en Zanen en wel aan de Argentiniesingel. Belgrano, vernoemd naar de Argentijnse jurist die ook de Argentijnse vlag ontwierp, is een bijzonder gebouw geworden. Mede door de lengte en horizontale vlakken kan je zelfs statig of chic noemen.

Uiteraard is er sprake van een praktische parkeerkelder onder het gebouw met daarnaast de nodige parkeerplekken op het buitenterrein. Op de begane grond van Belgrano zal verder een gezondheidscentrum worden gevestigd.

Doelstelling bij Belgrano was een brede variëteit aan appartementen te realiseren. Gezien de 9 verschillende appartementen en 3 verschillende penthouses is de architect in die opzet goed geslaagd. De kleinschaligheid van Belgrano wordt door die variëteit sterk benadrukt want aan het ontwerp is niet af te zien dat we in totaliteit praten over 27 appartementen. Zo is er veel keus van 1 of 2 slaapkamers tot maar liefst 5 slaapkamers.

Wat verder opvalt zijn de grote buitenruimtes, waarbij er weer te kiezen is uit een balkon, een terras of juist een combinatie daarvan. Ook kunnen we noemen het wisselende uitzicht, de bijzondere detaillering, afwerking en de te gebruiken materialen.

De verkoopprijzen variëren tenslotte van € 152.000 v.o.n. tot € 425.000 v.o.n voor het grootste penthouse met super groot dakterras.

Kenmerken Belgrano

Overdracht

Prijs
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Belgrano

Maandlasten Belgrano

Ligging project 'Belgrano'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915