Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Bodegraven

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Mevr. Jantina Tol

10

Ik wist dat Mohammed een fijne man was, Aangezien ik hem al eens had gesproken bij de buurvrouw. En ik hoefde dan ook niet te twijfelen bij wie ik ons huis in de verkoop wilde. Vanaf het eerste moment was het goed en Mohammed heeft osn goed geholpen, ook met de aankoop van ons nieuwe huis in Veenendaal. Goede service met vriendelijke mensen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Prettig contact, goede ervaring met zowel koop als verkoop van een huis. Geen praatjes, maar duidelijk verhaal. Vlotte afhandeling.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9.3

Perfect verkoopproces vanaf de eerste verkoopoverweging tot het moment van het vervullen van de laatste ontbindende voorwaarde. Zelfs als we voor een verrassing kwamen te staan (zieke fotograaf) werd er een oplossing gevonden waar we super tevreden mee waren. Er werd alle tijd genomen, zowel voor de vragen die wij hadden als voor het grote (!) aantal kijkers.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Nico Stom

9

Het proces om tot een afspraak te komen met het bedrijf dat de foto's maakt, kan soepeler en sneller. Dat ligt niet aan Drieman, maar wellicht kan Drieman daar richting Boykeys wel verbetering in bewerkstelligen. Boykeys heeft wel redelijk snel gebeld, maar laten dan geen bericht achter zodat je niet weet dat ze gebeld hebben. Nadat ik zelf Boykeys gebeld heb, bleek het lastig om tot een afspraak te komen omdat degene die daarover gaat steeds niet bereikbaar was. Omdat ik zelf ook niet steeds bereikbaar ben, heb ik toen per mail enkele passende data doorgegeven. Maar op basis van mail maakt Boykeys geen afspraken. Kortom, de datum waarop uiteindelijk de foto's gemaakt zijn, had ook een week eerder gekund als eea soepeler was verlopen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Panc Eikelenboom

10

Erg klant vriendelijk word goed naar je geluisterd en goed advies als je met vragen zit kan je altijd contact opnemen en word je goed te woord gestaan

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Drieman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,4

Bij Drieman staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,4. Benieuwd waarom?