Ga naar inhoud

Krekenlanden

2421 LA Nieuwkoop

0 vrij van 39

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Nieuwkoop Krekenlanden

KREKENLANDEN
Duurzaam wonen in een historische polder!

SAVE THE DATE!
Noteer maandag 1 juli alvast in uw agenda, op die datum start de verkoop van het eerste wooneiland “Veld” van Krekenlanden! Om dit moment te vieren wordt er die dag ook een start verkoopevenement georganiseerd bij Restaurant Tijsterman (Dorpsstraat 116 – Nieuwkoop), tussen 20:00 en 21:30 uur (vrije inloop). Hier ontvangt u de verkoopinformatie en -documentatie en kunt u al uw vragen stellen aan het verkoopteam. De verkoop van de eilanden “Hof” en “Park” start naar verwachting na de zomer.

UNIEK AANBOD
Aan de noordzijde van Nieuwkoop, direct aan het Park Buytewech, verrijst binnenkort Krekenlanden. Dit project bestaat uit 60 woningen, waarvan 39 duurzame koopwoningen, gelegen in een landelijke en waterrijke omgeving. Het gevarieerde koopaanbod bestaat uit 16 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 13 vrijstaande woningen. De woningen worden gerealiseerd op een drietal wooneilanden; Veld, Hof en Park. De wooneilanden hebben allen een eigen karakter en zijn omringd door water.

De woningen zullen in een traditionele stijl worden gebouwd, passend bij de landelijke omgeving. Vele kavels liggen aan het water of kijken heerlijk weg richting Park Buytewech.

NATUURRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART
Wonen in Nieuwkoop betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving, centraal in het Groene Hart met alle voorzieningen binnen handbereik. Nabij het plan is een lagere school en zijn er diverse sportverenigingen op een paar minuten fietsen of zelfs loopafstand. Op de wooneilanden komen verschillende speelmogelijkheden voor kinderen, welke in overleg met bewoners en de gemeente zullen worden ingericht.

Binnen enkele minuten bent u in het gezellige dorpscentrum van Nieuwkoop, ook het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen ligt om de hoek. Hier wandelt, fietst, of vaart u de mooiste routes en ontdekt u deze schitterende locatie in het Groene Hart. Daarnaast bent u binnen een half uur in Utrecht, Leiden of Amsterdam. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik!

INSCHRIJVING EN TOEWIJZING
Vanaf 1 juli is het mogelijk om u via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite in te schrijven voor één of meerdere woning(en) van uw voorkeur. Kandidaten die bij hun inschrijving een financiële verklaring aanleveren en die in de afgelopen 10 jaar minimaal 1 jaar in de gemeente Nieuwkoop hebben gewoond, krijgen voorrang bij toewijzing.

PRIJSNIVEAU
Rijwoningen: Vanaf ca. € 439.500,- v.o.n.
2-onder-1-kapwoningen: Vanaf ca. € 699.500,- v.o.n.
Vrijstaande woningen: Vanaf ca. € 899.500,- v.o.n.

BLIJF OP DE HOOGTE!
Heeft u interesse en wilt u graag op de hoogte blijven? Meldt u dan via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief! U wordt dan in aanloop op de start verkoop automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang en de planning.

  • 120-160 m2

Kenmerken Krekenlanden

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte120-160 m2

Overig

Project websiteKrekenlanden

Bouwtypes Krekenlanden

Maandlasten Krekenlanden

Ligging project 'Krekenlanden'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914