Ga naar inhoud

Veilingvaart - 28 woningen

2371 EK Roelofarendsveen

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

0 vrij van

€ 153.500,- t/m € 278.500,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Roelofarendsveen Veilingvaart – 28 woningen

Project Veilingvaart is een prachtige plek om te wonen en is een ideale plek voor een brede groep mensen. Het project bestaat uit drie blokken, twee identieke blokken (blok A1 en A2), waarvan elk blok bestaat uit 6 eengezinswoningen met drie verdiepingen en ruime tuinen. En één blok (blok B) die bestaat uit 8 woon-werk woningen met groot dakterras en 8 maisonnette woningen met tuin. Het project wordt gerealiseerd door ontwikkelaar Vink+Veenman verwachting voor oplevering is juli 2014.

8 woon-werk woningen
De 8 woon-werk woningen met 4 kamers en super dakterras zijn buitengewoon geschikt voor de thuiswerker; op de verdieping wonen en op de begane grond werken. Is dit voor u niet interessant dan kan de benedenruimte natuurlijk ook op een andere manier gebruikt worden. Laat hier bijvoorbeeld een ouderslaapkamer realiseren met daarbij een ruime hal en grote bergingsruimte. De keuze is aan u.

Op de begane grond vindt u de entree en zoals eerder aangegeven de mogelijke werkruimte, de inpandige berging en open trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamers, een comfortabele badkamer met ruimte voor ligbad en douche en op de overloop een apart toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de lichte woonkamer met open keuken en het dakterras van maar liefst 33 m² gelegen op het zuidwesten.

8 Maisonnette woningen
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en open keuken aan de zijde van de tuin, de hal met trap naar de eerste verdieping en het toilet. Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamers, een badkamer met optie tot tweede toilet en een aparte berging.

12 Eengezinswoningen
Zowel blok A1 als A2 bestaat uit twee hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Alle woningen bestaan uit drie woonlagen met op de begane grond een heerlijke woonkamer met open keuken en toegang tot de ruime tuin. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. En tenslotte de tweede verdieping met aparte berging en een hobby/slaapkamer met als optie toegang tot het dakterras vanwaar het uitzicht prachtig is. De ruime tuinen beschikken over een vaste berging en de vier hoekwoningen hebben een zij tuin en beschikken over een garage aan de achterzijde.

  • 66-116 m2
  • 137-247 m2
  • 180-300 m3

Kenmerken Veilingvaart - 28 woningen

Overdracht

Prijs€ 153.500,- t/m € 278.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud180-300 m3
Woonoppervlakte66-116 m2
Perceeloppervlakte137-247 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Veilingvaart - 28 woningen

Maandlasten Veilingvaart - 28 woningen

Ligging project 'Veilingvaart - 28 woningen'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.374