Ga naar inhoud

Vinkeveld - Wonen aan de Brink - 34 woningen

3645 GV Vinkeveen

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

0 vrij van

€ 224.500,- t/m € 289.500,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Vinkeveen Vinkeveld – Wonen aan de Brink – 34 woningen

VINKEVELD – WONEN AAN DE BRINK

Betrokken partijen
Ontwikkelaar: Vink + Veenman b.v.
Aannemer: Vink + Veenman b.v.
Architect: Inbo Amsterdam

Project informatie
Aantal woningen : 34 woningen
Huur / koop : koop
Start verkoop : 2015

Vinkeveld – Wonen aan de Brink
Vinkeveld wordt een geheel nieuwe wijk, ruim en groen opgezet, met een heel divers woningaanbod. Een bijzondere wijk waar de woonwensen van de toekomstige bewoners de basis vormen.

‘Wonen aan de Brink’ is onderdeel van Vinkeveld en bestaat in totaal uit 34 woningen in drie verschillende stijlen. U heeft de keuze uit 10 Verandawoningen type Plataan, 12 Traditionele woningen type Linde en 12 jaren 30 woningen type Amber. De woningen zijn gesitueerd aan De Brink in een parkachtige omgeving en zijn zeker niet standaard te noemen. De woningen dragen bij aan het sfeervolle karakter van de totale wijk. De groene omgeving voelt voor jong en oud prettig aan.

Type woningen:
Veranda woningen (Type Plataan)
Het is heerlijk vrij wonen in een veranda woning. Aan een groenzone met water komt de rij met acht woningen met veranda en twee grote hoekwoningen zonder veranda. De ramen met roedeverdeling, de genuanceerde gevelsteen en de veranda’s geven de rij een heel aantrekkelijk voorkomen. En dan die ligging… hier woon je heerlijk vrij. Vanuit de voortuin en vanaf de veranda kijk je uit over de weilanden. Deze kant ligt op het westen, dus je kunt hier genieten van de zon tot hij ondergaat. De achtertuin ligt op het oosten, hier heb je de ochtend- en middagzon.

Jaren ’30 woningen (Type Amber)
Ook zo gecharmeerd van de architectuur uit de jaren 30? Dan is één van deze twaalf woningen aan de groene Brink wellicht wat je zoekt. De overstekende dakrand en het contrast van de mooie, warm rode gevelsteen en de witte kozijnen geeft de jaren 30 huizen hun charme. Ook de horizontale accenten in het metselwerk en de raamverdeling met bovenlicht zijn elementen die je veel ziet bij woningen uit de jaren 30.

Traditionele woningen (Type Linde)
Aan de groene brink liggen de twaalf traditionele woningen type ‘Linde’ met een diepe tuin op het zuiden. De verschillende breedtes van de woningen, de wisselende kaprichtingen, de mooie steenkleur en de menging van metselwerk en gekeimde gevels maakt dit tot een heel speels en aantrekkelijk stukje Vinkeveld.

  • 108-146 m2
  • 113-209 m2
  • 394-495 m3

Kenmerken Vinkeveld - Wonen aan de Brink - 34 woningen

Overdracht

Prijs€ 224.500,- t/m € 289.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud394-495 m3
Woonoppervlakte108-146 m2
Perceeloppervlakte113-209 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Vinkeveld - Wonen aan de Brink - 34 woningen

Maandlasten Vinkeveld - Wonen aan de Brink - 34 woningen

Ligging project 'Vinkeveld - Wonen aan de Brink - 34 woningen'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

42.763