Ga naar inhoud

Boerderijwoningen 2

2445 XE Aarlanderveen

Verkocht onder voorbehoud

€ 389.900,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Boerderijwoningen 2

HET ERF – DE BOERDERIJWONINGEN

De boerderij, met veel detaillering en gericht op het Noordeinde, is het pronkstuk. Het nieuwe ontwerp van de boerderij heeft veel overeenkomsten met de oude boerderij: gemetselde gevels, wolfseinden, een laag doorgetrokken kap en getoogde ramen in de kopgevel, maar dan wel in een modern jasje gestoken. Zelfs een boenhok en de hortensia’s langs het toegangspad zijn in het ontwerp meegenomen. Deze woningen zijn uitermate geschikt voor starters, gezinnen of medioren en senioren die op een prominente plek willen wonen.

In de boerderij zijn 4 woningen ondergebracht. Bouwnummers 1 en 4 hebben de grootste woonoppervlakte én openslaande deuren naar de tuin. Via de entree komt u in de hal met daarin de meterkast, het toilet en toegang tot de woonkamer en keuken. In de woonkamer is de trapopgang naar de 1e verdieping en een inpandige berging met daarin de opstelplaats voor een was/droogcombinatie en technische installaties. Op de 1e verdieping is een overloop en, afhankelijk van het bouwnummer, 2 of 3 slaapkamers met dakramen. De bouwnummers 1 en 4 beschikken verder nog over een onbenoemde ruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De vliering bereikt u via een vlizotrap. Aan de overzijde van het toegangspad heeft elke woning zijn eigen berging. Bouwnummer 1 en 2 hebben in het zgn. ‘boenhok’ zelfs extra bergruimte. Alle boerderijwoningen beschikken over een eigen privé parkeerplek op het gezamenlijke erf waarnaast er ook ruimte is voor algemene parkeerplaatsen dan wel bezoekersparkeerplaatsen.

LANDELIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART
Wonen in een landelijke omgeving komt helemaal tot bloei op Het Erf, een project waar elegantie, charme en eenvoud hand in hand gaan. Op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 te Aarlanderveen worden boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd rondom een gemeenschappelijk erf. 13 energiezuinige woningen in verschillende prijsklassen, die met elkaar een harmonieuze eenheid vormen op een sfeervol erf. De oude bomen, hortensia’s, boomgaard en centrale grasveld op Het Erf versterken het heerlijke plattelandsgevoel. U geniet van de rust, de ruimte en de natuur. Hier komt u thuis!

DUURZAAM, COMFORTABEL EN ENERGIEZUINIG
De woningen op Het Erf zijn gasloos, comfortabel en voorzien op een duurzame manier in hun eigen energiebehoefte. Door te voldoen aan de nieuwste energieprestatienorm: BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw), hebben de woningen energielabel A+++. De bodemwarmtepompinstallatie zorgt voor warm tapwater en – via de vloerverwarming – voor een behaaglijk woonklimaat. Zeker met onze warme zomers, is koeling vanuit de vloer een verademing! Vloeren, muren en daken zijn optimaal geïsoleerd, zodat er zo min mogelijk warmteverlies is. Uiteraard zijn de woningen voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem, HR++ dubbel glas. Het positieve effect ervan ziet u ongetwijfeld terug op uw energienota. Als u energie wilt opwekken, bijvoorbeeld om uw elektrische auto op te laden, dan kunt u optioneel kiezen voor zonnepanelen.

HET ERF WORDT NATUURINCLUSIEF
Het Erf wordt natuurinclusief gebouwd, wat een positieve impact heeft op de lokale biodiversiteit. Dit uit zich niet alleen in de beplanting van het erf, die zorgvuldig en insectvriendelijk gekozen is. Insecten zijn immers belangrijk voor de bestuiving. We plaatsen ook duurzame nestkasten en nestpannen voor boerenzwaluwen, huismussen en vleermuizen. Uiteraard worden ze op de juiste hoogte en de juiste plek aangebracht, zodat de dieren er veilig hun nesten in kunnen bouwen.

GENIETEN VAN LANDELIJK WONEN EN DE NABIJHEID VAN DE STAD
Aarlanderveen is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn en is letterlijk gelegen midden in het Groene Hart. Niet voor niets wordt Aarlanderveen aangemerkt als Kroonjuweel, het is een heerlijk klein dorp met kenmerkende lintbebouwing dat dwars door de polders heen loopt. Het Zuideinde, de Dorpsstraat en het Noordeinde zijn er de karakteristieke straten met aan weerszijden landelijk gelegen huizen. Historische boerderijen en woningen, molen De Morgenster, de oude kerken en het voormalige stationsgebouw; ze geven Aarlanderveen een uniek karakter! Midden in dit oer-Hollandse landschap vindt u bovendien één van de cultuurhistorische parels van het Zuid-Hollandse landschap, de enige nog werkende molenviergang in de wereld. U kunt hier schitterende wandelingen door de polders maken, maar ook de Nieuwkoopse Plassen liggen dichtbij!

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in Het Erf is het belangrijk dat er bij de inschrijving middels een financiële verklaring aangetoond kan worden dat de aankoop van de betreffende nieuwbouwwoning voor u financieel haalbaar is. We brengen u hiervoor graag in contact met een hypotheekadviseur uit ons netwerk, die weet wat waar de financiële verklaring aan dient te voldoen en dit kosteloos en vrijblijvend voor u kan opstellen. Zo bent u goed voorbereid op de start verkoop, inschrijving en mogelijke aankoop van een woning in Het Erf. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via 0172-460 808, wij zijn u graag van dienst!

INTERESSE?
Heeft u interesse in Het Erf? Meldt u dan via de projectwebsite alvast aan voor de projectnieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste informatie! Om in aanmerking te komen voor een woning kunt u zich via de projectwebsite digitaal inschrijven voor een woning. Bij vragen over dit project kunt u contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars via nieuwbouw@drieman. nl of telefonisch via 0172-460 808.

  • 90 m2

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 389.900,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte90 m2
Inhoud400 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Alphen aan den Rijn

Gemiddelde verkoopprijs in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 2.770