Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Wassenaarseweg 83# 2223 LA Katwijk

Beschikbaar

€ 1.350.000,- k.k.

Wassenaarseweg 83 Katwijk aan zee

Bouwgrond met een ontwerp voor de bouw van een villa.

Op Wassenaarseweg 83 te Katwijk is bouwvergunning verleent voor de bouw van een vrijstaande villa. Alle documentatie voor de bouw welke thans gemaakt zijn o.a. een gehele aanvraag, is dan overdraagbaar aan de koper.

De tekeningen en overige bijlagen zijn indicatief.

U kunt het bestaande ontwerp van architect Van Manen overnemen en zelf deze woning (laten) bouwen. Het huidige ontwerp is: Een Rietgedekte villa voldoet aan alle eisen van moderne bouw en is uiteraard goed geisoleerd. Energielabel A+++. Het fraaie ontwerp van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk biedt veel ruimte en de woning wordt voorzien van een kelder onder de gehele woning. De kelder heeft daglicht toetreding, hierdoor is het mogelijk om slaapkamer(s) te realiseren. De oppervlakte van de ontwerp villa is totaal circa 235 m2.

Indien er van het huidige bouwplan wordt afgeweken is het mogelijk dat er een (nieuwe) vergunning nodig is. De mogelijkheden zijn te informeren bij de gemeente Katwijk.
Alle documentatie voor de bouw welke thans gemaakt zijn o.a. een gehele aanvraag, is dan overdraagbaar aan de koper.
De tekeningen en overige bijlagen zijn indicatief.

De aantrekkelijke locatie vlakbij het Panbos (De pan van Persijn), het duinengebied en strand, maar ook landelijk gelegen. Voor liefhebbers van paarden, maar natuurlijk ook andere dieren en voor mensen met “groene vingers” een ideale locatie. De 4.000 m2 eigen grond is hiervoor beschikbaar en geeft voldoende mogelijkheden. Het aantal vierkante meters grondoppervlakte is in overleg nog uit te breiden, dan wel te verkleinen.
Het is hier letterlijk wonen met uitzicht op de landerijen, maar zowel Katwijk als Wassenaar zijn met circa een kwartiertje rijden bereikbaar. De woning ligt rustig. De toegang is via een eigen oprit. Op terrein staan een aantal bergingen en stallen. Op loopafstand is een pannenkoeken boerderij.

Een deel van het perceel heeft een agrarische bestemming met mogelijkheid tot het houden van schapen en paarden.

De aangeboden kavel is thans 4.000 m2, een deel van het genoemde perceel. In overleg/onderhandeling is het mogelijk om te varieren in kavelgrootte. U koopt een deel van het genoemde perceel.

De op het perceel gelegen bestaande woning moet uiteindelijk gesloopt worden, maar deze woning is aangesloten op de nutsvoorzieningen. Deze woning is beschikbaar tijdens de bouw voor bewoning.

Het kadastrale perceel dient nog te worden uitgemeten. De kavelgrootte is een circa maat.

Indien u voornoemde villa door de eigenaar wil laten bouwen dan kunt u het geheel kopen voor € 1.850.000,–. Betreffende documentatie kunnen wij u verstrekken, hierin staan de werkzaamheden die dan worden verricht.

  • 4.000 m2

Kenmerken Wassenaarseweg 83#

Overdracht

Vraagprijs€ 1.350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte4.000 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Wassenaarseweg 83#

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod