Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Korteraarseweg 126 2461 GP Ter Aar

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 585.000,- k.k.

Korteraarseweg 126

Nieuw te bouwen vrijstaande woning met ca 101 m2 woonoppervlakte op een perceel van ca. 180m2

• De woning wordt momenteel gebouwd en nagenoeg compleet afgebouwd
• Goed geïsoleerde woning, energielabel A+, voorzien van 12 zonnepanelen
• Woning wordt verwarmd dor middel van een warmtepomp en heeft vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping
• Woning is voorzien van 3 parkeerplaatsen op eigen erf
• Onderheid terras aan de achterzijde

Zeer gunstige ligging, midden in de natuur, maar toch dichtbij de grote steden
Deze energiezuinige, vrijstaande woning is gelegen aan de rand van Ter Aar, maar toch op een paar minuten van het centrum. Gelegen aan de buitenrand betekent in dit geval een heerlijk uitzicht over de polder. Aan de achterzijde van dit ruime perceel ligt de ringsloot.
Ter Aar is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop en is zeer centraal gelegen in de Randstad. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht met ca. 35 minuten te bereiken zijn. Ter Aar kenmerkt zich ook door haar ligging te midden van veel groen. Rondom Ter Aar vindt je het voor Nederland zo karakteristieke polderlandschap en dichtbij zijn onder andere de Langeraarse – en de Nieuwkoopse Plassen gelegen.
Ter Aar zelf heeft diverse voorzieningen: zo bevinden zich in het centrum diverse winkels, een school en zijn er veel sportverenigingen. Als je graag in een grotere plaats winkelt of wilt uitgaan, is Alphen aan den Rijn met 5 minuten te bereiken.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, ruime woonkamer met dubbele schuifpui naar het terras. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is naar eigen wens te maken. Alle voorbereidingen wat betreft afvoer, water en elektra en om gasloos te kunnen koken zijn aanwezig. Tegen de woning is een houten (fietsen)berging met elektra aangebouwd met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een deur.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, technische ruimte met opstelling voor de warmte-terug-win installatie (WTW), verdeler vloerwarming, aansluiting voor wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Woning is zeer goed en volledig geïsoleerd met RC waardes die tussen de 5 en 6,5 zijn: behoorlijk goed dus!. En de 12 zonnepanelen maken alles compleet.

Woning wordt behoorlijk kant en klaar afgeleverd. U dient zelf voor een keuken te zorgen en vloer- en wandafwerking.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 101 m2
  • 180 m2
  • 3

Kenmerken Korteraarseweg 126

Overdracht

Vraagprijs€ 585.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte180 m2
Woonoppervlakte101 m2
Inhoud464 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2023
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Korteraarseweg 126

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod