Skip to content

Te koop: woonhuis Park Zomerlust 35 2435 NG Zevenhoven

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 685.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zevenhoven Park Zomerlust 35

Riante vrijstaande villa met een prachtig aangelegde tuin en een PERMANENTE WOONBESTEMMING

• Deze woning heeft een PERMANENTE WOONBESTEMMING
• Woonoppervlakte maar liefst 200 m2 en 52 m2 overige inpandige ruimte
• Garage van ca. 14 m2, berging van ca. 13 m2 en een grote glazen serre van ca. 25 m2
• Deze woning is gebouwd in 1986 (in tegenstelling tot veel andere woningen op het park)
• Slaap-/werkkamer en badkamer op de begane grond (totaal 7 kamers en 2 badkamers)
• Aantrekkelijk gelegen in het Groene Hart van de Randstad, dichtbij de grote steden

Deze woning is aantrekkelijk gelegen in het Groene Hart van de Randstad. De grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn goed te bereiken, maar op het gebied van rust, ruimte en groen kunt u het niet beter treffen. Verder is de woning gelegen nabij de rivier De Kromme Mijdrecht en dankzij de aanwezigheid van een haven met ligplaatsen (eventueel te huur indien er een plaats beschikbaar is) kunt u via het water prettig uit de voeten. De grote plassen zoals de Nieuwkoopse Plassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen liggen binnen vaarbereik. Op een steenworp afstand ligt het natuurgebied de Groene Jonker, een paradijs voor vogelaars. Dit is een gebied van ruim 100 hectare, een waterrijk natuurgebied met een grote plas, ruisende rietkragen en natte graslanden.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Nieuwkoop, Mijdrecht, Noorden en Zevenhoven. In deze plaatsen is er ook basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Voortgezet onderwijs vindt u in Nieuwkoop (7 km) of Mijdrecht (5 km). Dankzij de fietsbrug over de Kromme Mijdrecht is Mijdrecht heel goed bereikbaar.

Begane grond
Entree, hal, toegang tot de bijkeuken met de wasmachine aansluiting; badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel; trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot een slaap-/werkkamer en tot slot de woonkamer. De woonkamer heeft veel en grote raampartijen, waardoor de woning heerlijk licht is. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken. De keuken is opgesteld in een U-vorm en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is de aangebouwde serre bereikbaar. De glaspanelen kunnen open en dicht worden geschoven. Een fantastisch lichte ruimte met uitzicht op de prachtig aangelegde tuin. Een heerlijke plek om te vertoeven! Zelfs in de winter bij de gashaard.

Naast de woonruimte bevindt zich een stenen garage van ca. 14 m2 en een berging van ca. 13 m2. Rondom de woning treft u een keurig aangelegde tuin aan.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot een separaat toilet en maar liefst 5 slaapkamers! De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 17, 16, 16, 16 en 8 m2 (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte). De grootste slaapkamer heeft toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze goed afgewerkte, sfeervolle en prachtig gelegen woning? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

UPDATE CORONAVIRUS:
U kunt deze woning bezichtigen. Wel vragen wij u om de volgende zaken goed en serieus in acht te nemen voor uw eigen maar ook onze veiligheid.
– We schudden geen handen;
– We houden 1,5 tot 2 meter afstand tot elkaar (kijker vs makelaar);
– U komt met maximaal 2 personen;
– Indien u dat wenst kunnen we op de afspraak ook via videobellen de woning laten zien;
– Indien u of een van uw gezinsleden verkouden is, dan annuleert u tijdig de afspraak. (nieuwe maatregel RIVM);
– Wij doen bewust geen open huis en doen alleen 1 op 1 bezichtigingen bij de woning.

  • 200 m2
  • 1.048 m2
  • 6

Kenmerken Park Zomerlust 35

Overdracht

Koopprijs€ 685.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.048 m2
Woonoppervlakte200 m2
Inhoud760 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1986
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Park Zomerlust 35

Marktcijfers van Liemeer

Gemiddelde verkoopprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod