Over Mohamed Karoum

Mijn naam is Mohamed Karoum en sinds 2013 ben ik werkzaam bij Drieman Garantiemakelaars Bodegraven. In het ziekenhuis in Woerden geboren, maar altijd in Bodegraven gewoond. De meeste mensen kennen mij dan ook van school, de buurt waar ik ben opgegroeid (Broekvelden), sportverenigingen en inmiddels dus jaren als makelaar in mijn eigen dorp.

Na het behalen van mijn havo-diploma ben ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij gaan doen aan de Hogeschool Rotterdam. In 2011 ben ik afgestudeerd. Omdat ik bij Drieman op de binnendienst ben begonnen ken ik het kantoor van binnenuit. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot Register Makelaar Register Taxateur waardoor ik je ook aan gevalideerd taxatierapport kan helpen.

Wat mijn werk zo leuk maakt? De combinatie van binnen en buiten werken, de dankbaarheid en blijheid die mensen tonen nadat je hen hebt geholpen bij één van de belangrijkste aankopen in hun leven. Daarnaast kom ik in mijn werk bij veel mensen thuis, elk huis heeft weer zijn eigen verhaal, dat is ook inspirerend.

Wat kan je van mij verwachten? Ik vind het belangrijk dat onze klanten zich direct thuis voelen en dat ik dezelfde service bied die ik zelf ook zou willen: pro-activiteit, deskundigheid, goede bereikbaarheid, oprechte interesse in de woonwensen en persoonlijke benadering wat door onze klanten heel erg gewaardeerd wordt.