Skip to content

Te koop: appartement Plutostraat 186 2402 XH Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 225.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Plutostraat 186

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Ruim appartement met 3 slaapkamers en balkon gelegen op de zesde verdieping

De ligging van dit appartement is zeer gunstig nabij winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo treft u op enkele minuten afstand de winkelcentra Herenhof en Ridderhof. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid met onder andere een recreatiestrandje en vele wandel- en fietspaden. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten entree met de postbussen. Via een afgesloten deur toegang tot de hal met lift en trappenhuis. De berging is vanaf de buitenzijde te bereiken en is circa 7 vierkante meter groot.

Zesde verdieping
Via de galerij (met toegang tot de meterkast) komt u binnen in het appartement. Vanuit het tochtportaal kunt u de keuken en de hal bereiken. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de drie slaapkamers, toiletruimte en badkamer.

Via het tochtportaal stapt u de ruime keuken binnen welke is gelegen aan de voorzijde. Het keukenblok is opgesteld in een L-vormige opstelling met bovenkasten, spoelbak en diverse inbouwapparatuur zoals een wasmachine, vaatwasser, magnetron en koel-/vriescombinatie.

Vanuit hal betreedt u de zeer ruime woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten, wat betekent dat hier heerlijk van de ochtendzon genoten kan worden.

Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamers zijn beide voorzien van kunststof kozijnen. De grote ouderslaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde en is heerlijk ruim opgezet.

In het midden van het appartement is de toiletruimte met staand toilet en fonteintje gelegen. Direct daarnaast bevindt zich de keurige badkamer met douchehoek en wastafel. De toiletruimte en badkamer zijn in een vernieuwing van de woningbouw meegenomen en zien er verzorgd uit.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt
€ 201,74 per maand voor de woning en € 17,01 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 90,- per maand voor collectief C.V.-gebruik.

U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 85 m2
  • 3

Kenmerken Plutostraat 186

Overdracht

Vraagprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud276 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Plutostraat 186

Vergelijkbaar woningaanbod