Ga naar inhoud

Te koop: appartement Prinses Marijkestraat 55 2404 BB Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 220.000,- k.k.

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Heeft u ook interesse in andere woningen die wij voor Woonforte verkopen? Geef uw gegevens dan aan ons door. Wij noteren uw gegevens op de speciale Woonforte interesselijst en houden u op de hoogte!

Ruim 4-kamer appartement met balkon op het noorden gelegen op de tweede verdieping

Dit appartement is gelegen in een appartementencomplex bestaande uit 4 woonlagen. Op de begane grond bevindt zich het trappenhuis. De bergingen bevinden zich in de half verdiepte onderbouw. Het appartementengebouw is keurig onderhouden en is gunstig gelegen op loopafstand van scholen, sport-/fitnesscentra, winkelcentrum de Baronie, het centrum van Alphen aan den Rijn, openbaar vervoer en tevens op korte afstand van de diverse uitvalswegen.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met brievenbussen bereikt u het trappenhuis naar de appartementen en de bergingen in de onderbouw. De berging is heerlijk ruim (3,75 bij 4,40 meter).

Tweede verdieping
Via het portiek bereikt u de entree van de woning. De hal is lekker ruim en geeft toegang tot de moderne meterkast (4 groepen), praktische ruime voorraadkast, woonkamer, keuken, slaapkamers en de toiletruimte met staand toilet.

De gesloten keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en beschikt over een keukenblok met bovenkasten in een rechte opstelling met een kunststof werkblad en spoelbak. Tevens treft u in de keuken de boiler aan, welke de warmwatervoorziening in het appartement regelt.
Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het balkon. Deze is gelegen op het noorden en vanwege de ligging op de één na bovenste verdieping kijk je mooi uit.

Ook is vanuit de keuken de badkamer te bereiken. De badkamer is eenvoudig, maar keurig afgewerkt en is voorzien van een ruime douchehoek en wastafel.

De woonkamer is heerlijk ruim en beschikt over grote raampartijen voor een mooie lichte ruimte. Aan de woonkamer grenst een ruime slaapkamer met wederom toegang tot het balkon op het noorden.

Aan de achterzijde van het complex bevinden zich de overige twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn van een prima formaat.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 154,01 per maand voor de woning en circa € 25,67 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 65,- per maand voor collectief C.V.-gebruik.

U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 94,38 (2022) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 66 m2
  • 3

Kenmerken Prinses Marijkestraat 55

Overdracht

Vraagprijs€ 220.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte66 m2
Inhoud206 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1961
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Prinses Marijkestraat 55

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

41%

20% NL

31%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod