Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Paradijsweg 40B ong 2461 TM Ter Aar

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 595.000,- k.k.

Adres: Paradijsweg 40B, Ter Aar

Een fantastische locatie aan het water, wie zou daar niet van dromen?

Langs het vaarwater van de Langeraarse plassen in Ter Aar hebben wij een prachtige bouwkavel beschikbaar van ongeveer 1650 m2. Dit is onderdeel van een perceel van maar liefst 2830 m2, inclusief water.

Deze bouwkavel is op een unieke plek gelegen, een van de meest betoverende plekjes aan het water van de Langeraarse Plassen. De toegang tot de kavel gaat via een privé- en doodlopende weg. Er is al een insteekhaven voor uw boot gerealiseerd. En natuurlijk behoort een extra aanlegsteiger ook tot de mogelijkheden.

Geen boot? Na het bouwen van een prachtige villa, ben je ongetwijfeld snel in het bezit van een eigen boot! Want wie wil er nu niet genieten op het water, met alle watersportfaciliteiten die dit gebied te bieden heeft? Volgens het bestemmingsplan is bebouwing toegestaan met een oppervlakte van 750 m3, een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Daarbij kan er eventueel nog een (vergunngsvrije) aanbouw worden gerealiseerd van maximaal 4 meter breed. Tevens kan een vrijstaand bijgebouw van 80 m2 worden gerealiseerd. Wij kunnen je uiteraard helpen met de eerste schetsen, want er zijn talloze mogelijkheden. Eventueel heeft verkoper een (onder architectuur) volledig uitgewerkt plan beschikbaar, zie foto’s.

Afgezien van de fantastische ligging aan het water en midden in de natuur, heeft deze locatie nog meer te bieden. Belangrijke snelwegen en grote steden Zoals Amsterdam, Den Haag, Utrecht zijn gemakkelijk bereikbaar, evenals Schiphol Airport. De vraagprijs bedraagt € 595.000,- kosten koper. Houd u dus rekening met 10,4 procent overdrachtsbelasting

Let op: Deze informatie mag niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd en is onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de verstrekte gegevens. Deze informatie, gesprekken en onderhandelingen zijn geheel vrijblijvend. Een overeenkomst is pas bereikt wanneer de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment behouden beide partijen het recht om af te zien van de transactie zonder enige kosten. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 2.830 m2

Kenmerken Paradijsweg 40B ong

Overdracht

Vraagprijs€ 595.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.830 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Paradijsweg 40B ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

34%

20% NL

41%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod